STRATEGY.CONTENT.RESULTS.    Bigfish.nl →

Advice?  ✆ 085 111 88 77   ✉ info@bigfish.nl

 STRATEGY.CONTENT.RESULTS.    Bigfish.nl →                           Advies nodig?  ✆ 085 111 88 77   ✉ info@bigfish.nl

Where film and
animation
make love

Een samensmelting van film, animatie en verhalen vertellen


Wij genereren waarde voor uw bedrijf met digitale content

bedrijfsfilm

Commercials

Product Videos

Bekijk vergelijkbare
videos

bekijk portfolio →

Bigfish Film is een digitale video-agentschap met meer dan 20 specialisten, waaronder regisseurs, editors, motion graphics designers, compositors, illustratoren, art directors, geluidsontwerpers en projectmanagers. Grootte is belangrijk, omdat ons grote team ons in staat stelt om snel en efficiënt te werken. Moet er meerdere video's tegelijkertijd gemaakt worden? Geen probleem. Weet je nog niet precies wat je wilt? Daar kunnen we ook bij helpen. Samen vinden we de beste manier om jouw verhaal te vertellen.

Met meer dan 15 jaar ervaring in de filmmarkt, benutten we onze kennis van het vertellen van verhalen en online platforms om digitale video-inhoud te creëren. Onze gezonde obsessie is het maken van impactvolle filmproducties en krachtige animaties die uw online marketingstrategie ondersteunen en verbeteren.

Onze film Cases

Ontdek de kracht en creativiteit die gepaard gaat met een op maat gemaakte oplossing. Geen twee projecten zijn hetzelfde en ons werk spreekt voor zichzelf. Bekijk onze cases en ontdek hoe we elke uitdaging benaderen met grenzeloze verbeeldingskracht en expertise.

Decorative Images.

Eduard Trailers

Hook it up! Dat is precies wat we hebben gedaan voor Eduard Trailers. In een korte tijd hebben we een blauwdruk ontwikkeld voor een reeks online commercials.

Swinckels

Voor “Swinckels Premium Pilsner & Bavaria” hebben we een aantal impactvolle video’s ontwikkeld. Een combinatie van sterke storytelling, cinematografische inhoud, motion graphics, animatie en een sfeervol geluidsontwerp.

Op zoek naar een oplossing voor jouw uitdaging?

Vraag een gratis creatieve sessie aan bij een
van onze 20+ experts!

Jeroen Westenbroek Sander Groenewege Nikki Femer Luc Lutters Youp